ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ανταλλαγή συντρόφων με εκπλήξεις

Από την εφηβεία μου ήμουν πολύ όμορφη και εντυπωσιακή. Ψιλή (1,78), λεπτή (60 κιλά), ξανθιά, με γλυκό πρόσωπο και τέλειες αναλογίες. Όταν λέω τέλειες αναλογίες εννοώ στητό μεγάλο στήθος, λεπτή μέση και στρογγυλούς σφιχτούς γοφούς χωρίς κυτταρίτιδα και ψωμάκια. Μάλιστα, στην ηλικία των 16 ετών με φώναζαν μερικά παιδιά «Μπάρμπι» σαν την κούκλα και είχα κάνει και λίγο μόντελινγκ και φωτογράφιση για κάποιο κατάλογο ρούχων ενός γνωστού του πατέρα μου. Τα αγόρια της ηλικίας μου πολλές φορές φοβόντουσαν να μου ζητήσουν να βγούμε γιατί με θεωρούσαν υπερβολικά όμορφη και απρόσιτη και πίστευαν ότι θα τους απέρριπτα – πράγμα πολύ πιθανό.
Έτσι από μικρή έκανα σχέσεις με μεγαλύτερους άντρες οι οποίοι όμως ήταν σχεδόν πάντα το ίδιο εμφανίσιμοι και εντυπωσιακοί με μένα. Έτσι κάποια στιγμή γνώρισα τον άντρα μου που ήταν οκτώ χρόνια μεγαλύτερός μου και πολύ όμορφος και αθλητικός και παντρευτήκαμε. Μετά όμως από δέκα πέντε χρόνια γάμου ήρθε η ερωτική βαρεμάρα και για τους δύο μας και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα στο σεξ για να βάλουμε λίγη ποικιλία στην ερωτική μας ζωή.
Φτιάξαμε λοιπόν μια σελίδα σε μια διεύθυνση ερωτικών γνωριμιών στο ίντερνετ που περιγράφαμε τους εαυτούς μας και ψάχναμε άλλα ζευγάρια σαν εμάς για γνωριμία με σκοπό την ανταλλαγή συντρόφων. Βάλαμε και γυμνές μας φωτογραφίες όπως έκαναν όλοι χωρίς όμως να φαίνονται τα πρόσωπά μας. Ήμασταν άπειροι στο θέμα αυτό και δεν ξέραμε τι να περιμένουμε. Είχαμε όμως μεγάλες προσδοκίες λόγω της καλής εμφάνισης και των δύο μας.
Εγώ στην ηλικία των 42 ετών πλέον δεν ήμουν η «Μπάρμπι» των 16 ετών, αλλά μπορώ άνετα να πω ότι ήμουν και είμαι από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της ηλικίας μου. Ο λόγος είναι ότι έχω διατηρήσει τον εαυτό μου σε πολύ καλή κατάσταση. Το γεγονός ότι δεν δούλεψα ποτέ μου καθώς ο άντρας μου διέθετε πάντα μεγάλη οικονομική επιφάνεια, σε συνδυασμό με την συχνή γυμναστική, την καλή διατροφή, τα ταξίδια αναψυχής, τα μασάζ, σπα, μανικιούρ-πεντικιούρ, κομμωτήριο, περιποίηση του δέρματος και το γεγονός ότι ποτέ δεν έκανα παιδιά με ότι αυτό συνεπάγεται από άποψη ταλαιπωρίας για το σώμα αλλά και το πνεύμα μιας γυναίκας, με έκανε να μοιάζω πάντα δέκα ή και περισσότερα χρόνια νεότερη.
Πραγματικά, οι προσδοκίες μας επιβεβαιώθηκαν. Από την πρώτη κιόλας ημέρα βομβαρδιστήκαμε από απαντήσεις από ζευγάρια αλλά και μόνους άντρες που μας ζητούσαν να συνευρεθούμε για σεξ. Οι φωτογραφίες τους ήταν όντως πολύ προκλητικές (αντρικές στύσεις σε πλήρη θέα, αιδοία, σκηνές από όργια κλπ) και οι περισσότεροι ήταν έμπειροι στο χώρο. Τους μόνους άντρες τους απορρίψαμε αμέσως καθώς δεν ψάχναμε για κάτι τέτοιο. Κοινός παρονομαστής όλων σχεδόν των ζευγαριών ήταν το ότι ήθελαν ερωτική επαφή και μεταξύ των γυναικών και πολλές φορές και μεταξύ των αντρών. Εμείς όμως ψάχναμε για ένα ζευγάρι άπειρο και ετεροφυλόφιλο σαν κι εμάς για να δοκιμάσουμε την πρώτη φορά.
Τέτοιο ζευγάρι ήταν μόνο ένα. Ο Νίκος και η Ματίνα. Μας έγραφαν ότι ο Νίκος ήταν 42 χρονών, δηλαδή όπως και εγώ, ενώ η Ματίνα ήταν 35. Δεν ήταν όμως εμφανίσιμοι και αθλητικοί όπως εμείς. Ο Νίκος ήταν κοντός 1,68 και 70 κιλά με κοιλίτσα και καθόλου αθλητικός. Δεν μπορούσες να τον πεις ερωτικό με τίποτα καθώς ήταν άτριχος στο σώμα κάτι που εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Η δε Ματίνα ήταν σαν μια μικρή μαλακιά μπαλίτσα. Κοντούλα 1,50 και χοντρούλα 63 κιλά με μαύρο καρέ μαλλί και άσπρο δέρμα. Οι γυμνές τους φωτογραφίες δεν τους κολάκευαν και φυσικά δεν φαίνονταν και τα πρόσωπά τους.
Αφού το συζητήσαμε λοιπόν με τον άντρα μου, αποφασίσαμε να τους δώσουμε μια ευκαιρία γνωρίζοντάς τους από κοντά καθώς δεν μας ένοιαζε και τόσο η εξωτερική τους εμφάνιση όσο το ότι ταιριάζαμε απόλυτα στα ερωτικά γούστα. Ήταν άπειροι σαν κι εμάς και εντελώς στρέιτ όπως κι εμείς. Άλλωστε σκεφτήκαμε ότι αφού ήμασταν ωραιότεροι εμείς, θα είχαμε και το πάνω χέρι κατά κάποιο τρόπο στο όλο θέμα. Μίλησαν λοιπόν οι άντρες στο τηλέφωνο και μετά τα βασικά ζητήματα κανονίστηκαν ορισμένα διαδικαστικά όπως για παράδειγμα η χρήση ή όχι προφυλακτικού σε περίπτωση συνεύρεσης. Στο θέμα αυτό συμφωνήθηκε αμοιβαία να μην χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό με την προϋπόθεση ότι, για την προστασία μας από τους διάφορους ιούς, θα έχουμε κάνει όλοι πρόσφατες εξετάσεις. Το ραντεβού δόθηκε για το Σάββατο βράδυ σε κάποιο μπαρ στο κέντρο με σκοπό την γνωριμία κατ’ αρχήν η οποία αν συμφωνούσαμε όλοι θα οδηγούσε σε κάποιο ξενοδοχείο το ίδιο κιόλας βράδυ.
Η αναστάτωσή μου από την προσμονή των γεγονότων του Σαββάτου ήταν μεγάλη σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας και η προετοιμασία μου άρχισε από νωρίς. Την Πέμπτη πήγα στο κέντρο αισθητικής που πηγαίνω συνήθως και έκανα σάουνα, μασάζ, σολάριουμ, περιποίηση προσώπου και αποτρίχωση με ιδιαίτερη έμφαση στην επίμαχη περιοχή. Την Παρασκευή πήγα ξανά και έκανα μανικιούρ και πεντικιούρ και έβαψα τα νύχια μου κόκκινα της φωτιάς με διακοσμητικές καρδούλες. Το πρωί του Σαββάτου πήγα στο κομμωτήριο και έφτιαξα τα μαλλιά μου και όταν με ρώτησε η κομμώτρια αν θα πήγαινα κάπου επίσημα το βράδυ της είπα ψέματα ότι θα πήγαινα σε κάποιο ακριβό εστιατόριο. Τι να της έλεγα; Την αλήθεια; Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ένιωθα μια απίστευτη ερωτική διέγερση αλλά και άγχος.
Σκεφτόμουν ότι το ίδιο κιόλας βράδυ υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πηδιόμουν με έναν άγνωστο άντρα μπροστά στον άντρα μου. Σαν μια πουτάνα. Αυτό με έφτιαχνε απίστευτα. Έκανα λοιπόν τρεις ώρες να ετοιμαστώ. Πλύθηκα, έβαλα κρέμες και άρωμα σε όλο μου το σώμα και φόρεσα ένα πολύ αποκαλυπτικό μαύρο κοντό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Δεν φόρεσα σουτιέν παρά μόνο ένα εκπληκτικό μαύρο σέξυ στρινγκ που έχω για ειδικές περιστάσεις. Όχι ότι είχα ανάγκη να τα κάνω όλα αυτά για να γίνω όμορφη. Όπως είπα ήδη, στην ηλικία των 42 ετών ήμουν πιο όμορφη και πιο σέξι από κάθε συνομήλική μου. Και αυτό δεν είναι υπερβολή ή ματαιοδοξία. Είναι η πραγματικότητα.
Φτάνοντας στο μπαρ καταλάβαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε τους άλλους γιατί ήταν γεμάτο κόσμο και δεν ξέραμε και τα πρόσωπά τους. Τους τηλεφωνήσαμε λοιπόν και σε λίγα λεπτά ήρθαν και μας βρήκαν μπροστά από την μπάρα. Το σοκ που ένιωσα όταν είδα τον Νίκο ήταν μεγάλο. Ήμουν που ήμουν αγχωμένη, μόλις τον είδα η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Τον ήξερα! Ήμασταν συμμαθητές στο γυμνάσιο και το λύκειο. Έξι χρόνια στην ίδια αίθουσα. Είχαμε κοινούς γνωστούς κλπ. Στο σχολείο ήταν από τα αγόρια που δεν τους έδινα ούτε εγώ αλλά και καμιά άλλη κοπέλα σημασία. Δεν ήταν όμορφος, άνετος ή μάγκας ας πούμε και δεν ήξερε να ντύνεται. Του έλειπε η αυτοπεποίθηση μάλλον και για αυτό δεν είχε και ποτέ του κοπέλα στο γυμνάσιο και λύκειο απ’ όσο ξέρω. Ήταν αυτό που λέμε «φυτό». Εννοείται ότι εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε περίπτωση να βγω με κάποιον σαν και αυτόν. Ντράπηκα πάρα πολύ αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν αργά.
«Μαρίζα; Εσύ;» μου είπε καθώς με αναγνώρισε αμέσως. «Γεια σου Νίκο» του απάντησα εμφανώς απογοητευμένη. Αφού συστήσαμε τους συζύγους μας τους εξηγήσαμε από που γνωριζόμασταν και κάτσαμε σε ένα τραπέζι για να τα πούμε. Υπήρχε μεγάλη αμηχανία και από τις δύο πλευρές. Η Ματίνα όμως ήταν πολύ γλυκιά και ευχάριστη και έσπασε τον πάγο. Μας είπε ότι είμαστε ένα πολύ όμορφο ζευγάρι. Ο Νίκος πρόσθεσε ότι εγώ ήμουν ακόμα πιο όμορφη από ότι ήμουν στο σχολείο και ότι ο άντρας μου ήταν πολύ τυχερός. Τους ευχαριστήσαμε για τα καλά τους λόγια και ανταποδώσαμε την φιλοφρόνηση αν και δεν το πολύ-πιστεύαμε. Αναπόφευκτα λοιπόν αρχίσαμε να λέμε ιστορίες από το σχολείο και τους γνωστούς μας από εκεί. Δεδομένου ότι είχαμε βρεθεί με σκοπό το σεξ και την ανταλλαγή συντρόφων, το να μιλάμε για τέτοια πράγματα με έκανε να αισθάνομαι πολύ άβολα.Από τα λεγόμενα του Νίκου κατάλαβα ακριβώς αυτό που υποπτευόμουν. Δηλαδή ότι στο γυμνάσιο και το λύκειο τα περισσότερα αν όχι όλα τα αγόρια με ήθελαν, αλλά κανένα δεν είχε το θάρρος και τον χαρακτήρα να με κερδίσει. Κατάλαβα επίσης το πόσο δυστυχισμένος θα πρέπει να ένιωθε ο Νίκος τότε που δεν είχε καμιά ελπίδα να βγει με κάποια σαν εμένα αλλά και το γεγονός ότι καμιά δεν τον ήθελε γιατί δεν ήταν κουλ και δεν είχε ισχυρή προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Εννοείται ότι από την στιγμή που τον είδα στο μπαρ αποφάσισα να μην προχωρήσουμε στην ανταλλαγή συντρόφων μαζί τους.
Κάποια στιγμή, αφού εξαντλήσαμε το θέμα του σχολείου, η συζήτησή μας γύρισε στο θέμα της συνάντησής μας. Μας ρώτησαν πώς και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ανταλλαγή συντρόφων και τους είπαμε ότι είχαμε βρεθεί σε ένα ερωτικό αδιέξοδο με την βαρεμάρα να κυριαρχεί στη σχέση μας και ψάχναμε τρόπο για να της δώσουμε μια νέα ώθηση. Τους κάναμε την ίδια ερώτηση και πήραμε μια απάντηση που εγώ πάντως δεν περίμενα. Μας είπαν ότι ήταν και οι δύο πολύ ερωτικοί και τους άρεσαν οι περιπέτειες και ότι από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκαν δοκίμαζαν διάφορα ερωτικά πειράματα.
Είχαν κάνει αρκετές φορές τρίο με άλλους άντρες αλλά και με γυναίκες και μερικές φορές με άγνωστους σε δημόσιους χώρους, αλλά ποτέ τους δεν είχαν δοκιμάσει ανταλλαγή συντρόφων. Μου έκανε εντύπωση γιατί τον Νίκο δεν τον είχα καθόλου για ερωτικό τύπο που θα του άρεσε η ερωτική περιπέτεια. Του το είπα κιόλας και μου απάντησε ότι καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν. Μου έκανε εντύπωση το ότι μεγαλώνοντας είχε αποκτήσει ένα ιδιαίτερο στιλ και μια άνεση που παλιά δεν την είχε.
Αφού ήπιαμε τα ποτά μας και η μουσική είχε γίνει δυνατότερη είδαμε αρκετά ζευγάρια να χορεύουν στην πίστα. Τότε γύρισε ο Νίκος προς το μέρος μου και μου ζήτησε να σηκωθούμε χορέψουμε κι εμείς. Δεν το περίμενα αλλά δεν ήθελα να τον προσβάλω. Κοίταξα τον άντρα μου και αυτός χαμογελώντας μου είπε «Πήγαινε. Θα πάρω και εγώ την Ματίνα να χορέψουμε». Σηκωθήκαμε λοιπόν και αρχίσαμε να χορεύουμε λάτιν. Ο Νίκος ήταν πολύ καλός χορευτής και με έκανε να αισθανθώ άνετα. Με έπιανε από τη μέση και με έσφιγκε πάνω στο σώμα του, με έβαζε να κάνω φιγούρες και παρά την εικόνα που είχα γι’αυτόν στο παρελθόν και το γεγονός ότι του έριχνα πάνω από ένα κεφάλι με τα τακούνια που φορούσα και ήμουν πολύ πιο όμορφη από αυτόν, άρχισα να τον βρίσκω περίεργα γοητευτικό. Είχε μια αυτοπεποίθηση που μου άρεσε. Ότι του έλειπε από μπόι το κέρδιζε σε αυτοπεποίθηση.
Κάποια στιγμή κοίταξα προς την μεριά του άντρα μου και τον είδα να έχει αγκαλιάσει την Ματίνα σκύβοντας (γιατί και αυτός της έριχνε δύο κεφάλια στο ύψος) και να την φιλάει στο στόμα με πάθος. Δεν ξέρω τι με έπιασε εκείνη την στιγμή. Ήταν ζήλια; Ήταν το ποτό; Δεν ξέρω. Πάντως έσκυψα και εγώ και άρχισα να φιλάω τον Νίκο ερωτικά με γλώσσα στην μέση της πίστας. Αυτός δεν έχασε χρόνο. Με άρπαξε από τον πισινό και με κόλλησε πάνω του τόσο που ένιωσα το ερεθισμένο του πέος στο μπούτι μου. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και δεν μπόρεσα να τις προλάβω και να αποτρέψω αυτό που τελικά έγινε.
Ο άντρας μου κοιτώντας μας να φιλιόμαστε είπε: «Αφού βλέπω ότι όλοι μας συμφωνούμε, δεν πάμε καλύτερα σε ένα ξενοδοχείο που είναι εδώ δίπλα για να συνεχίσουμε ανενόχλητοι;» Πριν το καταλάβω βρισκόμασταν και οι τέσσερις στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου Β’ κατηγορίας. Ένιωθα λίγο έξω από τα νερά μου. Θα άφηνα τον Νίκο, το φυτό του σχολείου, να με πηδήξει μπροστά στον άντρα μου; Γιατί; Εγώ θα μπορούσα να πηδηχτώ με πολύ ωραιότερους άντρες, ψηλούς με αθλητικά κορμιά. Και για αυτόν ετοιμαζόμουν μια εβδομάδα τώρα με τα ινστιτούτα αισθητικής και τα πεντικιούρ; Όπως είπα όμως οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και εγώ που ένιωθα ότι όλα αυτά δεν συμβαίνουν στα αλήθεια αλλά σε όνειρο, δεν μπορούσα να παρακολουθήσω. Λες και βρισκόμουν σε κατάσταση μαστούρας. Σαν να ήμουν ρομπότ ένα πράγμα.
Πριν προλάβω να πω ή να κάνω τίποτα, είδα τον άντρα μου να γδύνει την Ματίνα και να της κάνει στοματικό έρωτα πάνω στο κρεβάτι χώνοντας το πρόσωπό του ανάμεσα στα χοντρά της μπούτια. Ένιωσα τα χέρια του Νίκου πάνω στο κορμί μου καθώς με έγδυνε και ήξερα ότι τώρα πια ήταν αργά για να κάνω πίσω. Σε δευτερόλεπτα ήμουν ξαπλωμένη ολόγυμνη μπροστά του πάνω στο μεγάλο κρεβάτι δίπλα στην γυναίκα του και αυτός είχε χωθεί με το πρόσωπο ανάμεσα στα πόδια μου και με έγλειφε λαίμαργα. Κοίταξα και πάλι τον άντρα μου και τον είδα να έχει χώσει το μεγάλο σκούρο πέος του στο στόμα της γυναίκας του Νίκου και αυτή του το έγλειφε χαϊδεύοντας τις μπάλες του. Τον κοίταζα σαν χαζή να το απολαμβάνει και σε λίγο τον είδα να βάζει την Ματίνα στα τέσσερα και να τις γλείφει τον μεγάλο της πισινό ενώ αυτή χαϊδευόταν.
Η γλώσσα του Νίκου ανάμεσα στα πόδια μου είχε αρχίσει να κάνει το θαύμα της και είχα αρχίσει να ερεθίζομαι. Μου σήκωσε τα μακριά μου πόδια ψιλά στον αέρα και έχωσε τη γλώσσα του στην πίσω τρύπα μου. Έπειτα γδύθηκε και αυτός και ήρθε δίπλα στο πρόσωπό μου γονατιστός. Είδα το όρθιο μικρό του πέος που ήταν ανοιχτόχρωμο ροζ και κατάλαβα ότι ήταν το μισό σε μέγεθος από του άντρα μου που ήταν σκούρο, μακρύ και χοντρό. Παρόλα αυτά δεν μπορούσα πια να κάνω τίποτε άλλο από το να το βάλω στο στόμα μου και να του το γλείψω. Αυτός το απολάμβανε χαϊδεύοντας μου τα μαλλιά και λέγοντάς μου πόσο όμορφη ήμουν και τι όμορφο στόμα και χείλη που είχα. Με το χέρι του μου χάιδεψε το στήθος και μετά άρχισε να μου χαϊδεύει το μουσκεμένο μου αιδοίο και την κλειτορίδα μου απαλά στέλνοντας ρίγη στο σώμα μου. Μου ζήτησε να του γλείψω και τις μπάλες του πράγμα που έκανα αμέσως καθώς αυτός βογκούσε από ηδονή.
Κάποια στιγμή ένιωσα δυνατές δονήσεις στο στρώμα του κρεβατιού και γυρνώντας προς τον άντρα μου τον είδα γονατιστό πίσω από την Ματίνα που βρισκόταν στα τέσσερα να τις κάνει πισωκολλητό έρωτα με δύναμη. Αυτή η κακομοίρα που θα είχε συνηθίσει στο μικρό πέος του άντρα της, παίρνοντας μέσα της ολόκληρο το θηρίο του δικού μου πονούσε αλλά της άρεσε κιόλας. Είχε πέσει με το πρόσωπο στο μαξιλάρι, το είχε αγκαλιάσει και φώναζε σε κάθε σπρώξιμο το άντρα μου. Ήταν λίγο περίεργο θέαμα να βλέπω τον σκουρόχρωμο, μεγαλόσωμο, μυώδη και τριχωτό άντρα μου να πηδάει αυτήν την μικρή, ανοιχτόχρωμη και πλαδαρή μπαλίτσα. Νόμιζα ότι θα την διαλύσει έτσι όπως την έσπρωχνε βίαια. Ο άντρας μου με κοίταζε καθώς έγλειφα το πέος του Νίκου και κατάλαβα ότι φτιαχνόταν. Ποτέ του δεν με είχε δει να κάνω έρωτα με άλλον άντρα και αυτό ήξερα ότι τον έφτιαχνε.
Τότε ο Νίκος με γύρισε κι εμένα στα τέσσερα δίπλα στην γυναίκα του που βογκούσε καθώς την πηδούσε ο άντρας μου και ανοίγοντάς μου τον πισινό διάπλατα με τα χέρια του θαύμασε για λίγο την πίσω τρύπα μου λέγοντας: «Έχεις πανέμορφο κώλο Μαρίζα μου και από ότι βλέπω στον περιποιείται καλά ο άντρας σου». Κατάλαβα αμέσως τι εννοούσε και ντράπηκα πάρα πολύ. Του άντρα μου του άρεσε να μου κάνει πρωκτικό έρωτα και σιγά σιγά είχα μάθει και εγώ να το απολαμβάνω. Έτσι το κάναμε σχετικά συχνά με αποτέλεσμα να φαίνεται στην τρύπα του πισινού μου που προφανώς ήταν διευρυμένη πέραν του φυσικού. Ο Νίκος το πρόσεξε αμέσως και χάρηκε θεωρώντας ότι θα τον άφηνα να με πάρει και αυτός από πίσω.
Έχωσε το πρόσωπό του μέσα χώνοντας την γλώσσα του βαθιά μέσα στην τρύπα μου. Έπειτα έχωσε ένα και μετά δύο του δάχτυλα στην σαλιωμένη τρύπα μου και τα κοιτούσε από κοντά καθώς αυτά μπαινόβγαιναν μέσα στον κώλο μου. Αισθανόμουν τόσο πρόστυχη που άφηνα τον πρώην συμμαθητή μου, που παλιά δεν του έδινα καμιά σημασία, να μου κάνει τόσο βρώμικα πράγματα μπροστά στον άντρα μου. Τα ασυγκράτητα βογκητά μου όμως τον έφτιαχναν περισσότερο.
Έτσι, βγάζοντας τα δάχτυλα του από τον πισινό μου, προσπάθησε να μπει μέσα στο αιδοίο μου από πίσω. Όμως ο κακόμοιρος λόγω μεγάλης διαφοράς ύψους δεν μπόρεσε παρά το ότι είχε ανοίξει τα γόνατά μου διάπλατα για να χαμηλώσω. Τότε με τράβηξε στην άκρη του κρεβατιού και στάθηκε αυτός όρθιος δίπλα στο κρεβάτι για να με φτάνει. Μπήκε τελικά μέσα μου αλλά λόγω του μικρού του πέους εγώ δεν κατάλαβα τίποτε. Λες και δεν είχε μπει καν μέσα μου. Προφανώς και αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα και έτσι βγήκε από το αιδοίο μου και σιγά σιγά άρχισε να σπρώχνει το πέος του στην ερεθισμένη τρύπα του πισινού μου.
Αυτή την φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το ένιωσα να μπαίνει μέσα μου και πόνεσα κιόλας λίγο παρά το ότι ήταν το μισό από του άντρα μου. Μάλλον γιατί με τον άντρα μου χρησιμοποιούσαμε συνήθως λιπαντικό κατά τον πρωκτικό έρωτα. Μπήκε λοιπόν μέσα μου και άρχισε να κουνιέται μπρος πίσω και εγώ δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα βογκητά μου. Έβλεπα τον άντρα μου να πηδάει την Ματίνα μπροστά μου και να με κοιτάει καθώς ο παλιός συμμαθητής μου με πήδαγε από τον κώλο. Τότε ο Νίκος μέσα στον ερεθισμό του άρχισε να μου μιλάει πρόστυχα. Μου είπε: «Μαρίζα μωρό μου, πες στον άντρα σου τι σου κάνω». Εγώ ένιωθα πολύ πρόστυχη αλλά δεν ήθελα να συμμετέχω και σε αυτό το παιχνίδι γιατί δεν ήξερα πως θα ένιωθε ο άντρας μου. Έτσι απάντησα χαμηλόφωνα «Με παίρνεις από πίσω». Όμως τότε πήρε τον λόγο ο άντρας μου και μου έδωσε να καταλάβω ότι του άρεσε αυτό το παιχνίδι. Μου είπε: «Σου γαμάει τον κώλο σου μωρό μου; Σου αρέσει; Πες μου σου αρέσει; Το ξέρω ότι σου αρέσει να σου γαμάνε τον κώλο. Όποτε στον γαμάω εγώ χύνεις σαν τρελή. Πες το μου. Μην ντρέπεσαι. Άλλωστε από ότι βλέπω από την τρύπα της Ματίνας και αυτής της αρέσει να τον παίρνει από τον κώλο. Θα της τον γαμήσω κι εγώ με την σειρά μου».
Αυτά τα λόγια του με φτιάξανε και μου έδωσαν να καταλάβω ότι δεν ζήλευε ή κάτι τέτοιο. Άλλωστε είχα πια αρχίσει να μαλακίζομαι με το ένα μου χέρι καθώς με πηδούσε ο Νίκος από τον κώλο. Έτσι όταν με ξαναρώτησε ο Νίκος «Πες του άντρα σου τι σου κάνω μωρό μου» εγώ του έδωσα και κατάλαβε: «Μου γαμάει τον κώλο ο παλιός μου συμμαθητής και μου αρέσει αφάνταστα. Αυτός που έχω να τον δω από το λύκειο . Είμαι σίγουρη ότι στο λύκειο θα ήθελες πολύ να μου γαμήσεις τον κώλο. Είμαι σίγουρη ότι θα μαλακιζόσουν καθώς σκεφτόσουν τον κώλο μου. Ε, λοιπόν το όνειρό σου γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Πήδα μου τον κώλο και χύσε μέσα μου καθώς με κοιτάζει ο άντρας μου μωρό μου». Ο Νίκος ήταν κι αυτός εκτός εαυτού από τον ερεθισμό.
Έλεγε στον άντρα μου: «Κοίτα την πουτάνα πως μαλακίζεται καθώς της γαμάω τον κώλο. Το απολαμβάνει. Κοντεύει να χύσει. Ξέρεις μωρή πόσες φορές βάρεσα μαλακία στην εφηβεία καθώς σκεφτόμουν τον υπέροχο κώλο σου; Ξέρεις πόσες φορές σου έχω γαμήσει τον κώλο στα όνειρά μου;». Είχα αφήσει τον εαυτό μου να πέσει πολύ χαμηλά και είχα μεταμορφωθεί σε μια πουτάνα που της άρεσε να την πηδάνε άγνωστοι από τον κώλο. Και για ποιον; Για κάποιον που ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα πίστευε ότι κάποια μέρα θα πήδαγε κάποια σαν και εμένα.
Αλλά και ο άντρας μου δεν πήγαινε πίσω. Έγλειψε και πάλι την πίσω τρύπα της γυναίκας του Νίκου και μετά μπήκε μέσα της. Άκουσα ένα μακρόσυρτο βογκητό σαν κραυγή άγριου ζώου καθώς η μεγάλη πούτσα του άντρα μου έμπαινε στον πισινό της. Φοβήθηκα μήπως της κάνει κακό έτσι που φώναξε αλλά αμέσως άρχισε να βγάζει μικρά πνιχτά βογκητά καθώς αυτός μπαινόβγαινε μέσα της. Εγώ δεν πόνεσα τόσο όσο αυτή η κακομοίρα. Κοίταξα το πρόσωπό της πάνω στο μαξιλάρι και είδα ότι είχε κοκκινίσει και δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της. Σχεδόν την λυπήθηκα. Ήμουν όμως πολύ κοντά στον οργασμό για να με νοιάζει για την Ματίνα.
Ο Νίκος λοιπόν που και αυτός κόντευε να χύσει, βγήκε από μέσα μου και με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα με το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια του άντρα μου και της γυναίκας του. Ήξερε ότι από εκεί θα είχα την καλύτερη θέα. Πράγματι, το πρόσωπό μου βρισκόταν λίγα εκατοστά από το ξεσκισμένο αιδοίο της Ματίνας και τα αρχίδια του άντρα μου σχεδόν χτυπούσαν στην μύτη μου καθώς πηγαινοέρχονταν μπρος πίσω με κάθε σπρώξιμο του. Ο δε Νίκος, αφού μου σήκωσε τα πόδια μου όρθια στον αέρα, έχωσε την γλώσσα του και πάλι στην μικρή μου πονεμένη κωλοτρυπίδα. Πραγματικά η αίσθηση της απαλής του γλώσσας στην πηδηγμένη μου τρύπα που ήταν κατακόκκινη, ερεθισμένη και σίγουρα θα μύριζε άσχημα ήταν σαν βάλσαμο. Ένιωσα υπέροχα.
Αυτό όμως δεν κράτησε για πολύ γιατί σε λίγο έχωσε και πάλι το πέος του μέσα της με τα πόδια μου ψηλά στον αέρα. Όμως τώρα πια το είχα συνηθίσει και μου άρεσε. Ο Νίκος έσπρωχνε το πέος του μέσα στον κώλο μου και παράλληλα έφερε τις πατούσες μου στο πρόσωπό του και άρχισε να τις φιλάει και να τις γλείφει. Ήξερα σχετικά με την ποδολαγνία αλλά ήταν κάτι που δεν μου είχε ξανακάνει κανείς στο παρελθόν καθώς του άντρα μου δεν του αρέσει κάτι τέτοιο. Εμένα όμως μου άρεσε. Με έκανε να αισθάνομαι σαν κάποια που ο άλλος θέλει πάρα πολύ και δεν σιχαίνεται καθόλου. Μου μύριζε και μου έγλειφε τις πατούσες και μου ρουφούσε τα δάχτυλα των ποδιών χώνοντας την γλώσσα του ανάμεσα τους. Έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για τα πόδια μου, κάτι που δεν μου είχε ξανασυμβεί.
Κάποια στιγμή μου είπε ότι έχω πανέμορφες πατούσες και δάχτυλα και με ρώτησε τι νούμερο παπούτσι φορούσα και εγώ το θεώρησα λίγο περίεργο αλλά του απάντησα λέγοντας 42 και τότε αυτός ερεθίστηκε πάρα πολύ. «Είσαι μια ψηλή γυναικάρα γι’ αυτό έχεις τόσο μεγάλες πατούσες. Μου αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλες πατούσες». Σκέφτηκα ότι η Ματίνα θα φορούσε με το ζόρι 36 νούμερο και γι’ αυτό του άρεσαν οι μεγάλες μου πατούσες γιατί ήταν διαφορετικές από της γυναίκας του.
Καθώς λοιπόν μου πήδαγε τον πισινό ο Νίκος έβλεπα την μεγάλη και σκούρα πούτσα του άντρα μου να εξαφανίζεται μέσα στον άσπρο και πλαδαρό κώλο της Ματίνας και εν συνεχεία να ξαναεμφανίζεται λίγα εκατοστά πάνω από το κεφάλι μου. Έπιασα κάποια στιγμή τον εαυτό μου να περιεργάζεται το κατακόκκινο και ερεθισμένο μουνί της καθώς το χάιδευε μόνη της προσπαθώντας να τελειώσει. Είχε μεγάλα ροζ χείλη ξυρισμένα και η κλειτορίδα της ήταν αρκετά μεγάλη και πρησμένη και αυτή την έπαιζε όσο περισσότερο μπορούσε. Ο ερεθισμός της μεγάλωνε καθώς πλησίαζε στον οργασμό με ολοένα και πιο γρήγορες κινήσεις του χεριού της και το ίδιο και ο δικός μου. Η μυρωδιά από το αιδοίο της αναμιγνυόταν με την μυρωδιά από τον πισινό της και την μυρωδιά από το πέος του άντρα μου και με ζάλιζαν. Μια γλυκιά ζαλάδα. Ο πόνος από το πέος του Νίκου στον κώλο μου είχε εξαφανιστεί και πλέον ένιωθα μόνο ηδονή καθώς μαλακιζόμουν ξεδιάντροπα μπροστά του με τα δύο χέρια.
Κάποια στιγμή είδα την Ματίνα να χτυπιέται από ηδονή καθώς έφτανε σε οργασμό με το χέρι τις να τρέμει πάνω στο αιδοίο της και ένιωσα ζεστές σταγόνες να πέφτουν πάνω στο πρόσωπο και το λαιμό μου. Κατάλαβα ότι οι μισές από αυτές τις σταγόνες προέρχονταν από την Ματίνα και ήταν υγρά της και οι μισές ήταν από το σπέρμα του άντρα μου που έχυσε ταυτόχρονα με αυτήν μέσα της αλλά τραβήχτηκε κιόλας ρίχνοντας αρκετό σπέρμα και πάνω στην πηδηγμένη τρύπα της. Το σπέρμα αυτό, κατρακύλαγε πάνω στην τρύπα του κώλου και του αιδοίου της και έπεφτε πάνω μου. Ούτε που το σκέφτηκα πολύ καθώς άνοιγα το στόμα μου για να πιάσω μια μεγάλη σταγόνα από αυτό το σπέρμα και να το καταπιώ.
Κάνοντάς το αυτό ένιωσα σαν την μεγαλύτερη πουτάνα του κόσμου και αυτό με έκανε να φτάσω και εγώ σε οργασμό με τα χέρια μου να ταλαιπωρούν την φουσκωμένη κλειτορίδα μου. Ο Νίκος δεν είχε χύσει ακόμα αλλά βλέποντάς με να καταπίνω το σπέρμα του άντρα μου το οποίο έβγαινε από τον κώλο της γυναίκας του τον έστειλε και αυτόν με τη σειρά του στον οργασμό. Μόλις τελείωσα τους οργασμικούς σπασμούς, ένιωσα το ζεστό σπέρμα του Νίκου να κατακλύζει το έντερό μου και ένιωσα τις δονήσεις του καθώς έχυνε μέσα μου. Σχεδόν τελειώσαμε και οι τέσσερις μαζί, κάτι που θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί.
Όταν πέρασε ο ερεθισμός μου κατάλαβα τι είχα κάνει. Είχα αφήσει αυτό το «φυτό» των σχολικών μου χρόνων να μου φερθεί σαν να ήμουν η πουτάνα του και να με εξευτελίσει μπροστά στον άντρα μου. Τον είχα αφήσει να μου γλείψει το μουνί, τον κώλο μέχρι και τις πατούσες και να μου γαμήσει το στόμα, το μουνί και τον κώλο. Αναρωτιόμουν τι θα σκεφτόταν για μένα μετά από τόσα χρόνια που περάσαμε μαζί στο σχολείο. Η εικόνα της απρόσιτης ντίβας του σχολείου που θα είχε για μένα θα είχε για πάντα καταρρεύσει.
Τώρα πια θα με θεωρούσε μια μεγάλη πουτάνα που της αρέσουν οι παρτούζες με αγνώστους και ο πρωκτικός έρωτας. Για τον λόγο αυτό δεν κρατήσαμε καμιά επαφή από τότε και ας μας το ζήτησαν οι δυο τους. Δεν θα μπορούσα να τον αντικρίσω ξανά μετά από όσα τον είχα αφήσει να μου κάνει. Πάντως, ο Νίκος ήταν πολύ τυχερός εκείνη την ημέρα γιατί με είχε πάρει ολοκληρωτικά με όλες του τις αισθήσεις και από όλες μου τις τρύπες, ενώ υπό άλλες συνθήκες τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Θεωρώ επίσης ότι είμαι κατά πάσα πιθανότητα η πιο όμορφη γυναίκα που έκανε ποτέ έρωτα μαζί του και ότι ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα φανταζόταν ότι θα πηδούσε κάποια σαν και μένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...